אודות

אודות

רשת הגלידריות אלדו הוקמה בארץ בשנת-1993 והייתה לחלוצה בתחום הגלידריות  האיטלקיות בארץ. כיום הינה בין הרשתות הבודדות העונות על ההגדרה של גלידריה איטלקית. זאת בשל העובדה שאת הגלידות מכינים בכל סניף בתדירות יומיומית, תוך מתן דגש על מוצרים איטלקיים איכותיים וללא התפשרות על מקצועיות, איכות וטיב השירות הניתן ברשת.

רשת אלדו מונה כיום כ- 40 סניפים המפוזרים בנקודות שונות ברחבי הארץ, מאילת בדרום ועד כרמיאל שבצפון.

הגלידות המיוצרות בסניפי הרשת, הן פרי תוצרתן של מחיות המיובאות מאיטליה ממפעלי MONTE BIANCO ו-TORRONALBA, הנחשבים לאיכותיים ביותר בייצור המחיות. בנוסף לגלידות השמנת הידועות לטובה, אפשר למצוא גם גלידות בריאות ללא סוכר ושומן, גלידות סורבה המיוצרות מפרי טבעי וללא שומן, וכן מוצרים נלווים כגון ופל בלגי, קרפ צרפתי, קפה, עוגות, משקאות קרים וכו…

הכנת הגלידה במקום ומדי יום, בשילוב חומרי גלם איכותיים במיוחד, מאפשרת לנו להגיע למרקם שמיימי וטעם קטיפתי, שלדעת רבים בארץ אין שני לו.

הגלידה שלנו

גלידה איטלקית היא גלידה אותה מכינים בגלידרייה מידי יום ומחומרי גלם איטלקיים. רשת אלדו הינה בין הבודדות העונות להגדרה זו.

בכל אחד מסניפי הרשת מכינים את הגלידה לצריכה יומית, מידי יום, תוך שימוש בחומרי גלם המיובאים מאיטליה ומיוצרים בשני מפעלים איטלקיים – MONTEBIANCO  ו- TORRONALBA – הנחשבים לאיכותיים במיוחד באיטליה.

בעוד ההכנה היומיומית מבטיחה טריות ורעננות תמידית של הגלידה, איכות חומרי הגלם האיטלקיים מבטיחה כי הגלידה המיוצרת בסניפי הרשת הינה האיכותית ביותר שהרשת יודעת להכין.

את הגלידה מכין בכל סניף שף שהוכשר בארץ ובאקדמיה לגלידה המצויה במפעלי חברת MONTEBIANCO  האיטלקית.

בנוסף על איכות חומרי הגלם, הגלידות שלנו אינן מכילות חומרים כגון חמאה, ביצים או חומרים אחרים הידועים כחומרים לא בריאים בתעשיית גלידריות.

גלידת השמנת שלנו מכילה בין 6%-8% שומן בלבד, והסורבה ברמת ה-0% שומן (מלבד שומן הפרי עצמו). גלידות הדייט אינן מכילות סוכר וללא שומן.

כהתחשבות בקהל הטבעוני והאלרגטי ישנם את גלידות הפרווה, הקרובות בטעמן לגלידות השמנת אולם אינן מכילות חלב.

היסטוריה

בשנת 1996 הוקמה ברחוב בן יהודה בתל אביב הגלידריה האיטלקית הראשונה בארץ, על ידי יהודי איטלקי בשם אלדו די קונסיליו. הגלידות הוכנו על ידי אלדו בגלידריה מידי יום מחומרי גלם איכותיים במיוחד שהגיעו מאיטליה.

החך הישראלי קיבל בברכה את הגלידה החדשה והפניות לזכיינות גדלו. בתוך זמן קצר הוקמו סניפים נוספים, כשאת הסניף הרביעי פתח מאיר דהן ברחוב ביאליק ברמת גן. זמן קצר לאחר מכן קנה מאיר את זכויות הרשת מאלדו, ומאז הרשת התפתחה הרשת לכ-40 סניפים בארץ ובחו"ל.

כיום כתוצאה של התפתחות הרשת, בנוסף לחוקים חדשים של משרד הבריאות, הוקם מפעל לייצור בסיסי גלידה ומחסן לאחסון חומרי הגלם מאיטליה.

מידי יום, משונעים ברכב קירור, בסיסי הגלידה וחומרי הגלם לכל הסניפים ברשת. וכך שומרים סניפי אלדו על עקרון האיטלקי של הכנת גלידה בסניפים ברמה הגבוהה ביותר, תוך ניצול הכוח שמקנה רשת גדולה עם ידע וניסיון רחבים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

about_side